Main Page Sitemap

Kronhuset göteborg hyra


kronhuset göteborg hyra

mötet med riksdagsmännen (adeln, prästerna, borgarna och bönderna) startade den 4 januari. Lilla Torget 3, GBG Kajskjul 207 - Festlokal på 420 kvm vid lilla bommen. Utifrån era önskemål skapar vi unika menyer som passar tillfället. Sveriges fiender får inte reda på att kungen har dött. På platsen finner ni även längor med olika butiker som påminner om forna dar. Huset består av tre olika ställen: Restaurang kajutan, takterrass nattklubb, pubben Rippers Pub och biljard. Erbjuder catering och har lösningar som passar för alla tillfällen. Erbjuder tre olika festvåningar för som passar för bröllopet, födelsedagskalaset, firmafesten, konferensen, kickoff. . Karl XI som vid denna tid var endast 4 år gammal skulle utses till ny kung. Catering av festmåltider och bufféer i sekelskiftsmiljö med kristallkronor, stuckatur och handmålat tak.

kronhuset göteborg hyra

Den genuina byggnaden passar till alla typer av event som tex företagspresentationer, kick off, fest och seminarier.m. Han dog i residenset på Södra Hamngatan 3 (det. Festvåning i Odd Fellowhuset - Charmig festvåning och konferenslokal mitt i hjärtat av Göteborg. Lokaler efter stad: På Venuu bokar du enkelt en unik lokal för ett företags- eller privatevenemang såsom fest, möte, middagsbjudning, lunch- och frukostevent, sommarfest och julbord. Men det var väl inte så farligt. De bästa lokalerna för examensfest, disputationsfest eller födelsedagsfest samt de vackraste bröllopslokalerna.

Kronhuset göteborg hyra
kronhuset göteborg hyra

Media markt göteborg tv 55 4k, Apoteket kronan kungsportsplatsen göteborg, Avstånd-landvetter göteborg city airport, Inställda tåg göteborg halmstad,


Sitemap