Main Page Sitemap

Tåg mellan växjö och lund


tåg mellan växjö och lund

egenavgift för den remitterade Patienten. När du har en giltig remiss/betalningsförbindelse till sjukvården i Lund eller Malmö kan du åka med Linnéan. För exakta tider, sök reseförbindelser i webbokningen. Om tiderna inte passar kan du åka med allmän kollektivtrafik eller privatbil. Köper du din biljett på Snälltå kan du välja plats och du får bästa pris. Du beställer din resa hos Servicresor senast. Linnéan är namnet på den buss som Serviceresor trafikerar Växjö-Lund/Malmö alla vardagar. Vid frågor om ersättning kontakta oss.

Se även, välj var du vill resa från bel, förslag: station, välj var du vill resa till bel, förslag: station. Vi har goda anslutningar till t ex Köpenhamn, Helsingborg, Ystad, Kristianstad och Kalmar. Stationer, våra tåg Malmö - Stockholm stannar i Lund, Eslöv, Hässleholm, Alvesta, Nässjö, Linköping, Norrköping och vissa tåg stannar i Södertälje. På norrköpings affischer den här sidan har jag försökt samla de bästa sätten att resa mellan Växjö och Lund. Ta en titt på vår linjekarta för att se vilka stationer vi trafikerar däremellan. För att öppna pdf-filerna behöver. Du måste alltid beställa hemresa från Lund eller Malmö via Serviceresor tel. Vi erbjuder även egna anslutningsbussar till och från Växjö och Blekinge. Avvikelser förekommer också pga banarbeten.tåg mellan växjö och lund

Regionaltåg hela vägen till. Linnéan är namnet på den buss som Serviceresor trafikerar. Växjö, lund /Malmö alla vardagar. Bussen har hög komfort och är försedd med lift och plats för. Tågtider med aktuell tidtabell för.


Sitemap