Main Page Sitemap

Köpa tomt stockholm


köpa tomt stockholm

Lättillgänglig byggklar tomt på 974 kvm med bra. Trädgårdstomt 1699 kvm med insynsskyddande häck mot vägen. Läs detaljplanen som gäller för den tomt eller område du är intresserad. Nu har du möjlighet att bygga din skärgårdsdröm på en underbar bergs-/skogstomt om 3 214 kvm på Aspö i Stockholms skärgård mellan Nämdö och Runma. Sällsynt möjlighet att förvärva tomt på det anrika fritidshusområdet i Fasalt! Ta chansen och bygg ditt drömhus i attraktivt och barnvänligt område!

Här gäller det att hitta rätt plats för ditt nya hem, tomten är svår att påverka i efterhand. Med ett bra hörnläge i trivsamt villaområde nära Gårda brygga finner du denna plana och lättbyggda tomt som ger dig chansen att förverkliga drömvillan. Fantastisk tomt om 1020 kvm i ett högt och fritt läge med härlig glimt mot vattnet.

I det fina lilla området Jäsängen på norra Färingsö ligger denna stora härliga naturtomt om 3439 kvm. Är Sveriges största sökmotor för lediga tomter till salu. Attefallsbyggnader får även placeras på så kallad prickmark, dock inte närmare tomtgräns än 4,5 meter. Trevliga grannar i ett mycket omtyckt litet område på Munsö. Här säljer SmålandsVillan en tomt på 920.

11 dagar Här erbjuds en tomt om 2 111 kvm för nybyggnation. När du hittat en tomt i ett område där du kan tänka dig att bo ska du alltid börja med att kolla upp både detaljplanen, som styr vad som får byggs på tomten, och eventuell områdesplan som visar vilken typ av utveckling kommunen har planerat. Nu kan detta drömhus bli ditt!

Ganni butik i stockholm
Skidor backe stockholm
Uppsala till stockholm med tåg pris
Vejret stockholm yr


Sitemap