Main Page Sitemap

Akvarellkurs helg stockholm


akvarellkurs helg stockholm

lunchmackor! Vatten i en pet-flaska. Underbara platser att utopiska eller utopiska sitta och måla på! En pyts att ha vatten. HÖR utan även, sER hur man kan göra. Det finns ett stort intresse för denna kurs! Platser för våra akvarelldagar: Skansen, Skeppsholmen, Bergianska Trädgården och.

Wenn du auf unsere Website klickst oder hier navigierst, stimmst du der Erfassung von Informationen durch Cookies auf und außerhalb von Facebook. Jag ger råd och coachar er individuellt under hela helgen och delar ut massor av roliga olika pusselbitar som man har stor användning av i sitt fortsatta måleri. Inga datum satta ännu kontakta mig för information på: eller. Ta med papperstejp i så fall. Tag med det material du har. Då kan man iaktta hur man doserar vattnet och får en inblick i hur viktigt det är med tajming! Ta en titt på utvärderingarna så kan ni se hur lärorikt och inspirerande kursdeltagarna tycker det är att se kursledaren måla upp ett motiv. Kaffe och kaka (ingår). Man kan köpa akvarellådor och kvalitetspapper till självkostnadspris. Under kurserna finns jag tillgänglig för råd och coaching för den som vill, så att alla ska kunna hänga med och utveckla sin skicklighet i färgens möte med pappret. I Rosendals lummiga trädgård plockar vi fram sommarinspirationen.

NYBÖrjar-helgkurs - DU LÄR DIG MÅLA akvarell på en helg - Massor av trix och tips! Tema-helgkurser - olika teman (se ovan) stockholmskursen. Vi målar vackra motiv i Stockholm, utomhus om vädret tillåter annars i min ateljé på Surbrunnsgatan.


Sitemap