Main Page Sitemap

Cykel stockholm


cykel stockholm

snabbare att ta sig fram med en elcykel jämfört med bilen eller kommunaltrafiken om du inte ska åka långa sträckor. Det kan vara svårt industriministeriet Bora togo att köpa rätt elcykel men vi lovar att göra vårt bästa för att du ska bli så nöjd som möjligt med din elassisterade cykel. . Man tar sig oftast minst 4-5 mil på en laddning och ända upp till 10 mil beroende på vilket batteri och modell du väljer. Varför köpa en elcykel? En bil har i genomsnitt ca 65 kr/mil.

Vi har fri frakt på alla cyklar och vi har vår butik. Jag fick all hjälp jag behövde och kände att cykeln jag köpte var precis vad jag letat efter. Räknar man med inköp, värdeminskning och underhåll blir det ca 4 kr/mil. Det brukar vara bra att testa några elcyklar för att ta reda på vad som passar just dig. . När du köper en Batavus cykel kan du vara säker att du får en cykel med kvalité och försäljningssiffrorna försäkrar att du väljer en cykel som har det mesta. Ta dig långa sträckor.

Hur fungerar en elcykel? Jättebra service av mycket trevlig och tålmodig personal. Elcykelpremien Elcykelpremien som regeringen nu infört ger dig 25 rabatt på totalbeloppet upp till totalt 10 000 kr rabatt vid köp en ny elcykel. Check your phone to view the link now! Elcykel butik i Stockholm Vill du komma och prova din favoritelcykel i vår butik i Stockholm? . Utmärkt förköpsinformation, alltid snabba svar från stockholm americana festival kundtjänst och generös attityd. Köp din cykel hos Elcykelpunkten i Stockholm.

Man släpper ut 0,6 gram CO2/km jämfört med miljöbilar som kan släppa ut upp till 95 gram CO2/km. Kunniga, trevliga och tillmötesgående.


Sitemap