Main Page Sitemap

Italiensk restaurang stockholm uteservering


italiensk restaurang stockholm uteservering

som vill äta och svalka sig med glass eller. Brunkebergstorg 4, Norrmalm/City, högt upp på en klippa ovanför Saltsjön, med utsikt över Djurgården, vilar Stockholmsklenoden Fåfängan med sin stora uteservering. Med stora portioner kan det bli svårt att orka en efterrätt, 'men lite uppfriskande sorbet finns det alltid plats för' som en italiensk matmor kanske skulle uttrycka det. Strandvägen 7 C, Östermalm. Samla kompisgänget för en avslappnad middag och ett par glas vin. På framsidan av Lydmar hittar du ännu mer skönt utehäng och dj:s. Västerlånggatan 75, Gamla stan En lite elegantare kvarterskrog på Älvsjö torg där man serveras traditionella italienska rätter i miljö med en modern touch. Ät frukost eller lunch här eller kombinera livat barhäng med lite smårätter lagom till kvällen. Säg även till om du ser några felaktigheter i guiden.

De 10 b sta restaurangerna med uteservering De 10 b sta italienska restaurangerna

Alströmergatan 45, Kungsholmen Pompei Sponsrat En av Stockhomls äldsta italienare Sedan 70-talet serverar Pompei italienska specialiteter. Här ligger skärgårdsinspirerade Sjöpaviljongen, med idyllisk utsikt över vattnet och en egen brygga. Här kan du äta asiatisk mat på Berns Asiatiska, franska klassiker på Berns Bistro, ta ett glas vin i skuggan eller helt enkelt köra en komplett utekväll. Är du sugen på att lyxa till det med en fördrink så blandas exempelvis Aperol Spritz och Dry Martini. Kommendörsgatan 23, Östermalm "Den gamla damen som La Vecchia Signora betyder, räknas till en av stans bästa italienare. Här hyllar man hållbara råvaror och värnar om bra djurhållning och ordentligt hantverk. Tulegatan 10, Vasastan, superpopulär familjekrog som drivs av barnen till grundaren av gamla Capri på Nybrogatan. Skatter eller avgifter inngår ikke i tilbud.

På sommaren är området grönt och lummigt, och under de varmare årstiderna serveras även en stämningshöjande sommarmeny. Här har man nämligen ett litet torg till sitt förfogande. Räkna med genuina klassiker och pizzor som bakas i vedeldad ugn mitt i restaurangen. Tulegatan 27, Vasastan, den här moderna mötesplatsen i Hagastaden ingår i samma krogfamilj som bland annat Tennstopet och Vassa Eggen. Annars hoppas vi att du får en trevlig upplevelse på den italienska restaurang du väljer. Götgatan 48, Södermalm En av stans soligaste uteserveringar hittar du intill strandkanten i Bromma. Odengatan 85, Vasastan Italiano Ristrorantes bakficka med trattoria-känsla - Italiano Papà på Riddargatan levererar traditionell italienska husmanskost och bra stämning.


Sitemap