Main Page Sitemap

Helsingborgs djursjukhus flyinge


helsingborgs djursjukhus flyinge

tid och är väldigt glada för att ha kommit i mål med en ny klinikpartner, säger VD Marianne Lilja Wittbom som fyller lokalerna en efter. Välkommen till Specialistdjursjukhuset Helsingborg. Och resa från stockholm till göteborg om du är medlem i kundklubben Evidensia Plus så får du dessutom ett exklusivt klubberbjudande. Hästsportbutiken Häst och Ryttare flyttar in i den här lokalen under våren. Our systems have detected unusual traffic from your computer network. Helsingborgs veterinärer tjänstgör på, flyinge, inte bara för Flyinges hästar utan med öppen mottagning.

Hästsjukhuset i Helsingborg är Sveriges äldsta vårdinstans för hästar. De vann biljetter till Globen 18 november 2013. Genom att noga följa och tillämpa nya rön inom veterinärmedicinen har vi under åren bibehållitvår spetskompetens inom hästens sjukdomar. Att bli medlem är såklart gratis. I övre planet, känt för den runda longeringsvolten och sjukboxarna, kommer det att byggas om för en ny hyresgäst.

Läs gärna mer i vår broschyr på länken nedan. Vårt trubbnosteam, det är inte alla hundar med kort nos som har problem med andningen men det är ett vanligt problem. Här bedrivs ofta olika forskningsprojekt. Bland annat kommer specialister på hältutredningar att finnas på kliniken. Verification code, please contact us by e-mail if you have any questions. Till en början blir det verksamhet tre dagar per vecka där. Du finner formuläret och mer information nedan. Eftersom vi ägs av en stiftelse finns det inget uttalat vinstkrav. . På vår smådjursklinik har vi både den erfarenhet och kompetens som krävs för att ge hundar, katter och andra mindre sällskapsdjur bästa tänkbara vård. Du kan också använda formuläret för att önska förlängning av ett recept om ditt djur står på långtidsbehandling för tex ledproblem, förutsatt att ni följer upp djurets hälsotillstånd och behandling regelbundet på kliniken. Specialistdjursjukhuset Helsingborg i ständig utveckling, vi arbetar ständigt för att utveckla våra metoder för medicinska utredningar, operationer och rehabilitering. Även om mycket av det vi gör handlar om kvalificerad djursjukvård har vi också ett stort engagemang för att kunna hjälpa till vid enklare medicinska problem och friskvård.


Sitemap