Main Page Sitemap

Borgholm restaurang i hamnen


borgholm restaurang i hamnen

hittar du Ebbas Restaurang Cafe Vandrarhem. Området direkt vid hamnen har elplatser, medan det större området lite högre upp saknar. Men tömning kan ske vid Svinön. GPS N 59.51 O 14.89. Grus och asfalt, med utsikt över Kalmarsund. Uppe i byn finns en ICA handlare. Sjökrogen serverar utsökt mat och lite längre bort i hamnen finns ytterligare ett par krogar i det nya bostadsområdet. Avgift vardagar och lördagar 5 kr per timma 9-15, söndagar gratis. Tömning sker på en närbelägen camping mot uppvisande av kvitto. Möjlighet att tanka dricksvatten.

Tillgång till gästhamnens servicehus med toaletter, duschar och tvättmaskiner 300 meter bort. Pris 200 kr utan el på tältplatsen och 250 kr på elplats. Pris 140kr, el 25kr. Förändringar i utbudet av ställplatser sker snabbt kolla därför upp vad som gäller före du bestämmer dig för ett besök. Kändes lite instängt och trångt.

Underlaget är gräs och det är tillåtet att parkera både husbil/husvagn i 24 timmar. Fler platser läggs in efterhand. Här står ofta husbilar parkerade över natten, vi var 5 hb när vi var där. Nära till affär och restaurang, café och glashytta. Vi upplevde det som svårt att hitta någorlunda plan yta utan el trots låg beläggning. Här finns många platser med extra hård yta för husbilar. Ställplats på kajen vid Länsmuseet i Kalmar. Tömning för latrin och gråvatten. Platsen är byggd i två etage så alla platser har en härlig utsikt över sjön Möckeln.

Mysig restaurang centrala göteborg, Mikrobryggeri stockholm restaurang,


Sitemap