Main Page Sitemap

Svenska buss kalmar-stockholm


svenska buss kalmar-stockholm

att man endast kan köpa sin biljett på bussen med betalkort alternativt busskort. KÖP HÄR, köp dina lågprisbiljetter för Sverige och grannländer enkelt och säkert här. Vårt mål är att tillhandahålla ett bekvämt, prisvärt och enkelt sätt att boka biljetter och resa med buss.

Om du bokar i förväg kan du hitta intressanta erbjudanden. Interrail: om du hellre vill resa denna väg med Interrail i stället för tågbiljett, ta en titt här för reservationskostnader och övrig information. Kalmar Läns Trafik, KLT, är det bussbolag som trafikerar inom Kalmar stad, men också hela länet, från Västervik i norr till Bergkvara i söder, med Öland däremellan.

Under sommaren finns tre dagliga turer i vardera riktning. När du har valt din resa bokar du den snabbt och smidigt här eller i FlixBus-appen. Finns det inga tåg så får bussen duga. Det funkar också bra om du väljer att åka Öresundståget mellan ac service Bil lund Köpenhamn och Kalmar eller med KLT:s gula regionbussar (ej Blekingetrafikens regionbuss mellan Kalmar och Karlskrona). Gränslöst Billigt Bekvämt, planera din resa, invänta vårt prisförslag.


Sitemap