Main Page Sitemap

Stockholms skärgård båtluffa


stockholms skärgård båtluffa

med. Vi är så klart alltid intresserade av att höra vad era åsikter om tjänsten. Du tar dig enkelt ut till öarna även om du inte har en egen båt. Att se Stockholm från vattnet är ett måste. Svenska landskap Vad kan vi göra i Sverige? Gamla fiskelägen, små byar och genuina städer, inbjudande vikar, klippor och mjuka sandstränder erbjuder Stockholms skärgård något för de allra flesta. Cykla eller vandra längs en naturstig eller ta en picknick på klipporna. Koppla av på de soliga klipporna eller besök glashyttan eller smedjan för traditionellt hantverk.

Be om en båtluffarkarta när du köper biljett till färjan. Det går reguljär båttrafik till de flesta av de större öarna, och många av turerna går direkt från stan och tar dig ända ut till ytterskärgården. Här ovan finns en meny till undersidor med bland annat konferensanläggningar i och runt om skärgården, samt mer information relaterad till skärgårdslivet. Europa Vad kan vi göra i Europa? M är en gratistjänst som hjälper er hitta bland alla öar i Stockholms skärgård. Oavsett om du är på väg mot en av de mer kända platserna som. Använd sökrutan ovan för att hitta platsen ni letar efter. På vår sida om allemansrätten hittar du information om dina rättigheter och skyldigheter när du vistas ute i Stockholms skärgård.

Planerar ni att båtluffa i skärgården, så kan det vara klokt att köpa båtluffarkortet, läs gärna mer på vår sida om att båtluffa i stockholms skärgård. Ett av många bra sätt att uppleva Stockholms skärgård är att båtluffa från ö till. Här kan du njuta av äkta skärgårdsmiljö. Campa, bo på vandrarhem eller bo bekvämt på hotell. Det finns många olika boendealternativ på öarna. Även kontaktsidan når ni genom menyn till vänster. Norden Vad kan vi göra i Norden? Sandhamn och, möja eller någon mindre känd plats, så vill vi att det ska vara enkelt att hitta dit. Svenska städer Vad kan vi göra i Sverige? Skärgården erbjuder säkert något som passar just. Ta en kort båttur på ett par timmar eller boka in en längre utflykt och njut av skärgårdens 30 000 öar, kobbar och skär. Waxholmsbolaget och, cinderellabåtarna från, strömkajen, Strandvägen, Vaxholm, Nybrokajen och, stavsnäs.

Utskrifter stockholms central
Gamla stockholmsvägen 101-103
Tågtider stockholms central


Sitemap