Main Page Sitemap

Billiga tåg till uppsala


billiga tåg till uppsala

ska vidare med SL-pendeln är bytestiden 9-12 minuter till/från Upptåget på Sala-linjen. The easy to use booking system with best prices and e-tickets. Varje gång, var som helstDärför att din resa inte slutar med en biljett, vi finns här för dig hela vägen.

Billiga tåg till uppsala
billiga tåg till uppsala

Om du är resebokare bokar du resor via SJ Biz företagsportal. Klicka HÄR FÖR ATT STÄLLA EN FRÅGA. Från SL-pendeln är bytestiden 5 minuter till Upptåget. Mellan Uppsala och Tierp är det 30-minuterstrafik och mellan Tierp och Gävle avgår tåget en gång i timmen. Det finns goda tågförbindelser till Köpenhamn från hela Danmark. Lågpriskalendern, från foreTerm station. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Please read the following information and blog posts. Från Köpenhamn kan du köpa en tågbiljett via SJ till din slutdestination i Sverige. Åtkomst nekad rstName, du har inte behörighet att komma åt denna sida.

Efter.00 och före.00 på helgmorgnar körs trafiken glesare. Trafikföretag, upptåget körs i samarbete med Transdev. Enkel och säker bokning. SJ använder cookies för statistik, marknadsföringsändamål samt för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. 1, köpenhamn (Danmark), uppsala (Sverige) 554 km, dina tågbiljetter och reservationer till bästa pris. Om du kommer från Gävlehållet är bytestiden 6 minuter.


Sitemap