Main Page Sitemap

Strandvägen 1 stockholm öppettider


strandvägen 1 stockholm öppettider

- och champagnekvällar, söndagshäng med livespelningar och dj:s samt andra tillfällen att hålla utkik efter på agendan. Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska! Frukosten åt jag härom dagen med kollegor, supergod, men mycket att välja. Jag åt helglunch här för ganska längesen nu, men jag kommer ihåg att vi tyckte det trevligt och gott, men inget spektakulärt. Kostar gör det så klart (typ 60 kr för en smoothie, 120-150 för en omelett, osv men det gör likaså Riche och de andra ställena i samma område. Här för en AW under de fortfarande kalla månaderna (ja, innan sommaren 2018 var det faktiskt kallt också! Jag åt också en god vegetarisk rätt senast jag var där.

Inredningen är elegant och snyggt från golv till den läckra taket. Ab 425 SEK, bis 765 SEK, der michelin Teller: eine Küche mit guter Qualität. Liknande klientel men genomsnittsåldern är 30 plusare. Logga in, du måste logga in för att kunna använda den här funktionen. Kronärtskocka med tryffel, lökkräm och kantareller.

KBT stockholm city
Naturhistoriska riksmuseet stockholm parkering

Kom nu inte och säg något om att det är mycket som ska betalas på en restaurang. Vi hanterar dina personuppgifter enligt allmänna dataskyddsförordningen. När man klagar på mängden mat måste man betala extra för pommes. Något som också är värt att lyfta fram är hur Pelle Lydmar skapat en ny musikscen och nu (oktober 2016) har Petter på besök tisdag - lördag. Men också dj:s, livemusik och söndagshäng. Har testat brunch, middag och. Garten, Terrassenrestaurant, klimaanlage, schließungszeit:. Strandvägen 1, stängt. Tidigare har Eric Gadd och Blacknuss varit här. Även här ganska dyr, men inget överdrivet om man jämför med liknande ställen. Väldigt härligt med restauranger som tänker på musikupplevelsen ihop med den goda maten, jag var här och såg Pluras krogshow och det var toppen. Qualitätsprodukte, fachkundig zubereitet: einfach ein gutes Essen!


Sitemap