Main Page Sitemap

Bästa italienska pastan stockholm


bästa italienska pastan stockholm

På sommaren finns en stor uteservering att avnjuta maten. Blekingegatan 32, Skanstull/Södermalm, buco Nero Italiensk storkrog under jord I ett gammalt garage på krogtäta Roslagsgatan huserar Caffé Neros systerkrog Buco Nero - en modern italienare vars meny är fylld med genuina rätter till humana priser. Något för alla smaklökar helt enkelt. Italiensk restaurang i världsklass, vart äter man extremt god Tapas i Stockholm? Publiken är ofta yngre än Ristornates. Adria, professionella pastabagare, på Adria kombineras italienska traditioner med nytänkande smakkombinationer. Då vet man var allt finns när man vill ha en mysig fredagskväll eller bara känner för att ta en färdigbakad pizza till matchen eller med kompisarna. Kommendörsgatan 23, Östermalm "Den gamla damen som La Vecchia Signora betyder, räknas till en av stans bästa italienare. Hit kan du gå både för en drink eller för att äta, men det vore synd att inte prova på deras goda meny, oavsett om det gäller vin eller mat.

Bara att skriva om det får det att vattnas i munnen. Vem älskar inte den italienska maten?

Hit kommer såväl förbipasserande turister som lokalbor i små och stora grupper som vill få en god pizza eller pasta serverad på typiska röd- och vitrutiga dukar. Helhetskonceptet Pane Vino öppnade med dunder och brak under 2012 och passar perfekt varesig du är ute efter en lugn finmiddag eller en stenugnsbakad pizza i stimmig miljö, då restaurangen är uppdelad i två delar. Alströmergatan 45, Kungsholmen Pompei Sponsrat En av Stockhomls äldsta italienare Sedan 70-talet serverar Pompei italienska specialiteter. Storgatan 11, Östermalm En riktig mysitalienare som även rymmer ekologisk delikatessbutik och vinbar. 2018 TripAdvisor LLC Med ensamrätt. Den gamle och havet, nej, detta är inte bara en bok av Ernest Hemingway utan även en italiensk fiskrestaurang på Tulegatan i Stockholm. Är det fisk du älskar så är denna krog ett enkelt val. Ska du inte äta middag kan du alltid svänga förbi på ett glas vin i baren, en lunch, frukost eller bara för att plocka upp en take away eller nybakat bröd. Är du sugen på att lyxa till det med en fördrink så blandas exempelvis Aperol Spritz och Dry Martini. Andra guider du kanske är intresserad av: Karta, efter att ha gjort succé i storstäder världen över öppnade Eataly på Biblioteksgatan våren 2018. Sankt Eriksgatan 86, Vasastan Finpizzerior Surdegspizzor, finpizzor, bakispizzor, flatbread, pizzor bakade med tradition, ekologiska och innovativa pizzor. Restaurangen ligger på Skepparegatan mitt i Östermalms sus och dus.

Testa den hemmagjorda pastan eller. Italiens största restaurangguide, Gambero Rosso, har utsett de bästa italienska restaurangerna i Stockholm. Här hittar du bästa italienska maten.


Sitemap