Main Page Sitemap

Barcelona tullfri alkohol


barcelona tullfri alkohol

om du har bott utomlands under en sammanhängande period av minst ett år kan du föra in det mesta av ditt flyttgods tull- och avgiftsfritt. . Nya varor måste du betala tull och andra avgifter för. Dessutom finns det rabies på Svalbard, medan Norges fastland är rabiesfritt. Vad gäller vid en flygförsening?

Varor med särskilda införselregler. Watch Queue, queue _count total loading. This feature is not available right now. I alla andra fall måste alkohol och tobak förtullas vid ankomst till Norge och du måste betala tull och avgifter. Det krävs inget tillstånd för att ta med kaniner, hamstrar, tamråttor, burfåglar, akvariefiskar och liknande till och från Svalbard. Införsel till och utförsel från Svalbard. För vissa livsmedel finns det också separata införselregler. För att få ta med hundar till Svalbard krävs tillstånd från Mattilsynet. Det är förbjudet att föra in kött och köttprodukter från Svalbard till fastlandet. Svalbard omfattas inte av EES-avtalet, vilket innebär strikta regler för att skicka eller ta med sig djur och djurprodukter från Svalbard till fastlandet.

Här kan du läsa om tullreglerna som gäller när du tar med dig flyttgods och varor till Norge. Viltkött från jakt på Svalbard är på vissa villkor undantaget från förbudet.


Sitemap