Main Page Sitemap

Mindre hyresvärdar stockholm


mindre hyresvärdar stockholm

Den som är student kan kontakta studentkåren för tips och hjälp med studentlägenhet. Jurideko är en fastighetspartner med lång erfarenhet av att stödja bland annat hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och byggbolag med juridisk och ekonomisk expertis. Berndt Fredriksson, BRF Knäroten. Redan på tidigt 1900-tal byggdes ett stort antal hyreshus i området och här finns också flera typiska arbetarbostäder bevarade från förra seklet. Orter som Sollentuna, Vallentuna, Solna, Sundbyberg, Täby och trädgårdsstaden Bromma är också intressanta. Under 1940-tal byggdes många bostäder för allmännyttan på Aspudden, men på 70-talet var området förslummat. Blackeberg är en stadsdel som tillhör Bromma och som domineras av tidstypiska bostadshus i naturområde. Mer söderöver, åtta kilometer från centrum, ligger Farsta med ett stort antal flerfamiljshus.

Ta för vana att söka efter lägenhet varje dag och håll koll på vilka hyresrätter som ligger ute. Kontaktuppgifter, besöksadress, warfvinges väg 35, 112 51 Stockholm.

Förutom flerbostadshus centralt på ön består Stora Essingen mest av villor. Öka chansen med en bra bild och text. Jesper Sellin, BRF Sjöfararen, jurideko är alltid tillgängliga. Gröndalsbron binder ihop ön med området Gröndal. Hyresmarknaden är översvämmad av oseriösa annonser som oftast erbjuder billiga lägenheter på centrala adresser. Hammarby Sjöstad, ett nytt område, ett mer nybyggt område är populära Hammarby Sjöstad med hög standard, beläget vid Hammarby sjö. Bolaget har existerat sedan 1981. Så sent som på 2000-talet har ytterligare bostäder byggts i området. Juridekos rådgivning är väl underbyggd och väldigt värdefull för vår förening. Märsta är perfekt för den som behöver goda kommunikationer med sitt läge nära Arlanda flygplats, E4 och SL:s pendeltågslinje.

Privata hyresv rdar Stockholm, g teborgmindre hyresvärdar stockholm


Sitemap