Main Page Sitemap

Stockholms handbollförbund stadslag


stockholms handbollförbund stadslag

och vi har samtliga. Han kommer närmast från Stockholms handbollförbund och arbete med utbildning och stadslag. Ett antal föreningsträffar har genomförts under året tillsammans med sisu idrottsutbildarna med syfte att samla in information och synpunkter på verksamheten. Patrice Nilsson är ledamot i utbildningskommittén.

Stockholms, handbollförbund - IdrottOnline Forbund Distriktslag, stockholms, handbollförbund - IdrottOnline Forbund Stockholms, handbollförbund - Home Facebook., stockholms, handbollförbund Stockholms, handbollförbund - Startsida Facebook

Stockholm representerades i damernas SM- final av domarparet Jonny Ahlvin och Mikael Eketjäll. Vi visade upp och marknadsförde handbollen och nådde på så sätt de som i vanliga fall kanske inte söker sig till en förening för att spela handboll. Utöver detta har kommittén träffats vid ett flertal tillfällen för att diskutera den löpande verksamheten. Rekrytering Vi har under detta verksamhetsår fortsatt göteborg öppet till 05 att arbeta med föreningarna inom de prioriterade områdena som påbörjades redan föregående. Damjuniorerna tog hem segern i Katrineholm och pojkarna vann ett silver under JuniorElitcupen. En första träff inplanerades i början på mars ute i Solna. I herrallsvenskan deltog Caperiotumba och Ricoh HK som båda placerade sig i seriens mitt. Weitere Informationen zu unseren Cookies und dazu, wie du die Kontrolle darüber behältst, findest du hier: Cookie-Richtlinie.


Sitemap