Main Page Sitemap

Romantisk helg norr om stockholm


romantisk helg norr om stockholm

det. Redan 1810 öppnades det första värdshuset här. Och när det blir kallare kan man ta ett glas vin framför brasan. Röda stugan, som har sin självklara plats i trädgården, byggdes strax därefter. Senaste inlägg Äldre inlägg, startsida. Romantisk weekend och hotell i Stockholm? Nu samsas det gamla huset med Villa Källhagens vackra huvudbyggnad från 1990 på en av Stockholms mest natursköna platser.

Stockholms kommunfullmäktige
Nordic choice hotel stockholm c
Salong stockholmsgatan

Åldersgränsen är 25 enligt vakterna vid hissen på bottenvåningen. Under de varma årstiderna har man en bar i trädgården med utsikt över Djurgårdens grönska. Villa Källhagen är en sådan plats. Populära destinationer för en romantisk weekend. Adress: Götgatan 78, telefon:, t-bana: Medborgarplatsen, webbsida. Himlen är en elegant och lyxig resturang och skybar belägen på 26:e våningen i en skyskrapa på Södermalm.

Prislappen för en varmrätt hos finkrogen ligger mellan 250-400 kronor. Idag utgörs det 86 meter höga huset av studentbostäder samt en galleria med butiker och restauranger. Prenumerera på: Kommentarer till inlägget (Atom). Stockholm - Villa Källhagen, om man vill ha en romantisk weekend i Stockholm vill man förstås både ha nära till city och samtidigt bo på en plats som är avkopplande och naturskön. Höghuset som inhyser restaurangen är en klassisk Stockholmsbyggnad och stod klar 1959. Romantisk weekend och hotell i Berlin?

Thaimat stockholm söder, Permanenthårborttagning klinik stockholm, Rån mot guldbutik i stockholm,


Sitemap