Main Page Sitemap

Gävle atervinnare


gävle atervinnare

Gästrike Återvinnare har det övergripande ansvaret för att en renhållningsordning med lokala föreskrifter om avfallshantering och en avfallsplan upprättas, följs, genomförs och revideras. Du är en van skribent som tar eget ansvar och söker själv delar i ditt arbete som du kan utveckla. Din roll, du kommer att hantera både intern och extern kommunikation. Du administrerar även våra sociala medier och uppdaterar hemsidan. Som person är du noggrann, engagerad, har lätt för att anpassa dig till nya situationer och samarbeta med andra. Sista ansökningsdag:, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Sörby Urfjäll i Gävle finns kontor, verkstad, fordonstvätt, uppställningsplats för fordon med mera. Gästrike Återvinnare ansvarar för insamlingen av hushållsavfall i regionen. Du har kunskap inom Wordpress, InDesign, Photoshop och något videoredigeringsprogram.

Det ses som meriterande om du har erfarenhet av enklare filmproduktion, projektledning och produktionsledning. B-körkort är ett krav. Vi på Gästrike återvinnare söker nu en kommunikativ engagerad och självgående medarbetare till vår kommunikationsavdelning för ett längre föräldraledighetsvikariat.gävle atervinnare

743 likes 70 talking about this 1,574 were here. Gästrike återvinnare ger service åt 162 000 människor och.

Lediga jobb gävle energi
Servicebostäder gävle
Jour Gävle fastigheter
Fredriksskans gävle

Där finns också kundtjänst och administration som sköter faktureringen av fastighetsägare och svarar på frågor kring avfallshantering. I egen regi har organisationen ungefär 30 fordon som transporterar främst hushållssopor, grovsopor, latrin, förpackningar och tidningar och industriavfall. Läs mer, det kostar tid, men du investerar i en hållbar framtid. Gästrike Återvinnare är ett kommunalförbund som planerar och driver avfallshanteringen för 154 000 människor i fem kommuner: Gävle kommun, Hofors kommun, Ockelbo kommun, Sandvikens kommun och Älvkarleby melanders medborgarplatsen stockholm kommun. Många av oss upplever att vi har väldigt mycket att göra, på alldeles för lite tid.


Sitemap