Main Page Sitemap

Laserdome stockholm cybertown


laserdome stockholm cybertown

Recommended by 2 people, vi hade barnkalas med 17 st 10-åringar. Så jag fick alltså betala för något som inte fungerade och det gick inte att få någon sorts kompensation för detta vilket jag tyckte var riktigt dåligt. Vår arena är 600m i 2 plan och belyst med UV-ljus och diverse ljuseffekter. See More, december 16, 2016, see All. Be the first to review, cybertown! Mitt vapen fungerade inte, missade. Trist bemötande av personalen.

Ett standard spel är 15 min långt och upp till 30 personer kan spela samtidigt. See More, june 7, 2017. Cybertown är en otrolig upplevelse för alla åldrar och utmärkt för alla typer av evenemang: barnkalas, möhippa, svensexa, firmafest, släktträff.

Privat psykiatri stockholm bipolär, Topp 10 Stockholms skärgård,

Jag frågade varför man måste göra alla spel på en gång och fick till svar att de hade väntande gäster. Spelet är enkelt: skjut på allt som rör sig med ditt laservapen! D, de satt (eller skulle ha suttit) 1 timme vid bordet vilket naturligtvis inte funkade särskilt bra. We cover several cities, choose one to explore! Ora delar av spelet på grund av detta och när jag påpekade detta för personalen sa dom bara att om det skulle varit något fel på vapnet hade andra också klagat. Cybertown, cybertown is an activity on St Eriksgatan 56, Kungsholmen.


Sitemap