Main Page Sitemap

Ridskola uppsala olycka


ridskola uppsala olycka

körning. Familjen består av mig, Ulrika och Pelle våra barn; Danne, Tessan, Eliaz och Emilia. Vi hade inte kunnat förutse den här olyckan. Det har varit en salig blandning med jättetrevliga barnkalas både hos oss och hemma hos barnen i deras trädgård blandat med att vi har varit ute på två större events; Skyttorpsdagarna som var en hit då solen strålade och det var en massa barn som. Alla dem jag träffar och som får ta del av våra små glädjespridare Lukas och Bläsan gör att jag får mer energi och kraft att fortsätta bygga upp vår gård och verksamhet, Nåväl, slut på reflektionstid och predikan om hur underbart livet. Det var en varm dag så medan vi väntade på glöden i grillen för hamburgarna så fick alla barn ta sig ett välbehövligt dopp i poolen :-) Vid avslutningsfikat för dagen var de trötta men nöjda och de hade alla lärt sig lite nya saker. I september startade vår första Ponnylekis-grupp bestående av 3 barn föräldrar som oxå har blivit delaktiga i hästsköteriet och pysslandet. Min filosofi är taxi Göteborg city Flygplats att dessa små underbara varelser behöver minst lika mycket motion som de stora hästarna. Men efter ett tag började vi få förfrågningar från familjer om vi kunde anordna barnkalas ute på vår gård. På den vägen är det. "Ingen stor grej polisen i Norrköping kommer att samla ytterligare information om händelsen, men anser att det är osannolikt att utredningen fortsätter. Till hennes stora glädje så svarade jag " att just nu har jag verkligen inte tid" (och lite omodern är jag nog allt.) men jag lovade att försöka göra det oftare.

Ridskola uppsala olycka
ridskola uppsala olycka

Ridskola uppsala olycka
ridskola uppsala olycka

Hyrtältet ab fyrisvallsgatan uppsala
Pub uppsala dragarbrunnsgatan

Det var ju april typ igår. I början hade vi ett par familjer (oftast mamma barn) som var medryttare på ponniesarna. Tilda jobbar som attan här 4 dagar i veckan nu och puss gröna lund 2018 dansbilder vi håller som bäst på att renovera, snickra och måla vilket är väldigt roligt då man är flera :-) Emellanåt blir det ju lite trevlig ridning och såklart träning inspirerad från mina Malmödagar. Nästan 7 timmar var vi där men givetvis fick de pausa i en provisorisk hage där de serverades vatten och mat och härligt gräs. Mest imponerad blev jag av att se Tina Alsterfeldt (gravt fysiskt funktionshindrad) och hur hon rider och tränar sin Frieser. Line Verheij - Cent. Harry P är en jättesnäll kille med barnen men en riktig buse i hagen. Som sagt något mindre glamoröst men ack så nödvändigt :-D. Det var jätteskönt att komma hem igen och få krama min fantastiska familj och alla djuren igen men morgonen efter fick jag snabbt byta om till stalldräng igen :-) och jag och Tilda tog tag i att börja gå igenom alla sommarhagar inför årets bete.

Den här gruppen kommer att fortsätta vidare på lördagar även i höst och vinter med undantg för snöstorm och oväder :-). Midsommardagen var vi iväg till Björkvallens firande med tivoli och fick en toppenbra plats på fotbollsplanen alldeles intill entrén.  När hon avslutar sin intervju med att säga "att hon blev välsignad genom sin olycka och att den gav henne en möjlighet att utveckla en kommunikation med hästen som många aldrig ens uppnår i livet". Gemensamt för alla var ändå att vara lyhörd på hästen och harmoni/balans, något jag håller med totalt.


Sitemap