Main Page Sitemap

Tonfiskgratäng med potatismos


tonfiskgratäng med potatismos

påsar hollandaisesås (pulver) 1 röd paprika ca 2 dl riven ost, koka riset enligt anvisningarna på förpackningen. Är det något ni önskar jag skriver mer om? Vad ska vi då äta här hemma kan undras - det måste ju vara snäll och lätt mat så liten orkar få i sig något? Idag ska det dock bli av tänkte jag! Vi hörs snart, vi har vinnare både i Blueco hollies tävlingen samt Nilfisk, fönstertvättar strax! Kvällen sen tänkte jag avsluta med lite salsadans! Prova Receptshoppen, välj ett recept och lägg ingredienserna direkt i din varukorg. Oj oj vad gott. Servera tillsammans med kokta grönsaker eller en god sallad. Även om vi sällan gör mos här hemma är det väldigt gott ibland.

In med gratängen i ugnen 225 grader ca 20 min. Ha en bra eftermiddag och kväll allesammans! En vardagsmiddag vill man ju ska gå snabbt, och då är tonfisk väldigt tacksamt eftersom man inte behöver göra mycket mer med den än att öppna burken den ligger. Gratinera i ugnen på 225 grader i ca 20 minuter. Tryck för att visa sökrutan, har du inte smakat tonfiskgratäng så är det hög tid för det.tonfiskgratäng med potatismos

Så, idag vill jag tipsa er som en busenkel, och busgod i all sin enkelhet, tonfiskgratäng med potatis och bearnaisesås. Ja, såsen är "fusksås. Har du inte smakat tonfiskgratäng så är det hög tid för det. Låt ditt kök fyllas av lukten av en välsmakande gratäng.


Sitemap