Main Page Sitemap

Sl arlanda till uppsala


sl arlanda till uppsala

reser du till och från bland annat Uppsala, Gävle, Söderhamn, Hudiksvall och Sundsvall. Det är det förvisso också, men faktum är att Uppsala ligger något närmare flygplatsen en Stockholm, om man mäter från de båda städernas centrum. Liljeholmen via Karolinska, Fridhemsplan och Hornstull. Boka din Arlanda biljett med GoEuro.

För dem gäller UL:s biljettregler. Biljetten finns bara till ett pris som gäller för den som är 18 år eller äldre. Flygbussarna, stockholm city, flygbussarna mellan Arlanda och Stockholm city avgår var tionde minut under större delen av dygnet.

Nettbuss Bus4You från Arlanda till Västerås utan stopp och vidare till Örebro och Karlstad. Flyg, arlanda flygplats ligger mellan Uppsala och Stockholm. . Stationsgatan i Uppsala till, arlanda flygplats, Terminal. Det finns flera alternativ om du väljer att åka buss till och från Arlanda. Biljetter, arlanda Visitor Center i Terminal 5 eller i övriga informationsdiskar i terminalerna 2 och. SL-tåg från Uppsala till Arlanda varje halvtimme. If the fee is not included in your fare you can pay at the station counter in SkyCity. Med en sådan närhet till landets största flygplats är det inte så konstigt att turtätheten på avgångarna dit är hög, framför allt med tåg. Flygbussarnas linje mellan Arlanda och Brommaplan avgår upp till var 20:e minut. Både SJ och Stockholms Lokaltrafik (SL) kör sträckan.

Socialstyrelsen uppsala öppettider
Uppsala jönköping


Sitemap