Main Page Sitemap

Teater i stockholm för barn


teater i stockholm för barn

enklare övningar och svårare utmaningar för alla åldrar. BRÖderna lejonhjÄRTA, den älskade historia om bröderna i Nagijala visas på söndag på Skärisbiografen. Familjekonsert: Jul på Musikaliska Sjung med i de välkända julsångerna, tillsammans med Blåsarsymfonikerna och elever från Lilla Akademien. Ridturerna utgår från Bredablick och går sedan runt Ordenshuset och Kronbergs ateljé. 2 adresser Boulebar Välj ett alternativ Boulebar Tanto Boulebar Rålambshov Utomhusbad Packa handdukar och leta upp ett mysigt utomhusbad! Skansens traditionella julmarknad Traditionsenlig julmarknad på Bollnästorget och i stadskvarteren med klassiska julvaror och hantverk. Perfekt för en heldag.

Teater i stockholm för barn
teater i stockholm för barn

LÄS MER Intervju Méndez gör musikaldebut Häng med på ett äventyr i den indiska djungeln med Méndez i en av huvudrollerna. Hovstallets julmarknad Under tre magiska dagar hålls den traditionsenliga julmarknaden på Hovstallet.

Vi tar emot skolklasser så väl som underklass samt överklass tillsammans med de där emellan. Här samlar vi mängder av tips på olika typer av familjeaktiviteter i Stockholm. Sockervadd, godis, brända mandlar, fiskdamm, korvgrillning, ponnyridning och mycket mer. Detektivskattjakt i mobilen Låt barnen ge sig ut på tjuvjakt! Kojigt djungelkalas hos Trazan På Åbergs museum får man leka och stoja i Trazankojan, äta djungelmums och ha frågesport i Lasse Åbergs seriemuseum. Kan göras var som helst - du bestämmer. Aktiviteter för barn i Stockholm Aktiviteter för barn i Stockholms län. En succéföreställning för den allra yngsta publiken, där vi leker med rummets och husets objekt, ljud och känslor. Popsagan Se tecknade filmen "Popsagan" i biografen, där Björn Ulvaeus berättar historien om abba. Dessa kräver en separat anmälan. Järfällabadet I Järfällabadet kan du njuta av en 50-meters bassäng, två multibassänger, två vattenrutschkanor, varav den ena med ringar, ett vattenland för barn, bubbelpool och bastu. Du vet väl att unga upp till 19 år går in gratis!teater i stockholm för barn

Kulturhuset Stadsteatern - För alla barns rätt till kultur.
Kulturhuset Stadsteatern är fullspäckat med barn- och ungdomskultur i alla tänkbara former.
Stockholm erbjuder ett fantastiskt utbud för dig som uppskattar teater.
Med flera olika scener så hittar du enkelt en föreställning.
Teater Tre spelar för alla mellan 6 månader och 18 år med familj.


Sitemap