Main Page Sitemap

Örebro studentkår sobra


örebro studentkår sobra

begära ut uppgifter om vilka personuppgifter som finns registrerade om dig och hur de behandlas. Vi behandlar även dina personuppgifter för att kunna tillhandahålla ditt mecenatkort samt i syfte att marknadsföra aktiviteter inom Örebro studentkårs verksamhet. Varje arbetat pass räknas. Våra medlemmar läser på ett program eller en kurs inom JPS, institutionen för juridik, psykologi och socialt arbete. . Detta är ett privilegium och ger dig än bättre förmåner i form. Det är via kårsektionen studenter bäst kan utöva inflytande över kvalitén på sina egna utbildningar. Kom ihåg att skriva ut kvittensen från internetbanken. Betalsätt, betala med kort: Fyll i dina uppgifter och kontrollera, tryck sedan på knappen kortbetalning och följ instruktionerna. Det är viktigt att du fyller i alla fälten korrekt. CVC-koden är de tre sista siffrorna på baksidan av ditt betalkort.

Sobrasektionen är en partipolitiskt, religiöst och fackligt obunden kårsektion inom Örebro studentkår. Detta är givetvis något inte minst vi är extremt tacksamma för, och på alla vis vill belöna. Om du av någon anledning inte har möjlighet att registrera dig, kontakta Örebro studentkårs kansli så hjälper vi dig med betalning av medlemskapet. Perfekt för sträckpluggandet till tentan.

Pizzeria kruthuset örebro meny
Konserter örebro hösten 2018
Ali Hassan Örebro

För att dra tillbaka ditt samtycke eller bli glömd kontaktar du vårt dataskyddsombud via mail. Medlemsvillkor, vi behandlar dina personuppgifter i syfte att informera dig om det som berör dig som kårmedlem eller student. Förutom att jobba och träffa nya människor får du varje pass förmåner, mat och fri tillgång till kaffe, te och läsk under arbetspasset. Vi har även ett studiesocialt utskott som riktar sig till alla Sobras medlemmar som heter sexmästeriet. Utöver dessa förmåner har du som ideell många stunder av glädje, nya vänskaper, arbetslivserfarenheter, utbildningar och andra former jönköping södra u17 av aktiviteter och evenemang att se fram emot! Sobras styrelseledamöter, utbildningar som tillhör Sobra.


Sitemap