Main Page Sitemap

Kunskapsgymnasiet norrköping intagningspoäng


kunskapsgymnasiet norrköping intagningspoäng

Hugo Eriksson. Kökspersonalen överträffade sig själva med årets påskbord. Föreläsningen, som var ett samarrangemang med Svenska Kyrkan uppskattades av såväl elever som medarbetare på skolan och från kyrkan. Nästa vecka drar prideveckan igång. I våras höll de en insamling på skolan och nu bordslampa ikea har skolan gjord av skräp och PET-flaskor blivit färdigbyggd. Tack till Svenska Kyrkan! En del av Historia 2 kursen undersöker Norrköpings historia på stadsarkivet. Efter föreläsningen kunde eleverna ställa frågor om de hade några egna funderingar. Debatten, vattendelarna, åsikterna, framtidsvisionerna och (som en extrabonus) den politiska musiken. Fikakvällen för Indiska barn var lyckad med många välgörare som besökte skolan.

Då hade de redan bestämt att de skulle volontärarbeta för miljö och jämställdhet i Guatemala. En vecka som är mycket viktig, men som inte borde behöva finnas. Av dessa unga entreprenörer kom 14 från Kunskapsgymnasiet Norrköping. Vi fick se alltifrån fotbollsspelare till badvakter.

Norrköping väderstation
Nyligen sålda hus i norrköping
Biomedicin uppsala intagningspoäng
Pizzeria norrköping 2 för 1

Glöm inte rocka sockorna imorgon. Sedan dess har deras olika aktiviteter fortsatt och på fredag lämnar de skolan. Generalrepetition inför nationella provet i engelska. Så här skriver en av politikerna på sin Facebook-sida. Lördagens prideparad var något alldeles särskilt med en stor grupp deltagande elever och medarbetare från vår skola. Arkivarie Rolf Jonsson berättar om staden som är i ständig förändring. Sällskapet hälsar att de hade 18 grader och sol när de paddlade i söndags och att de har haft det fantastiskt även i München där "toppenguiden" Brett från USA underhöll dem i tre timmar. På onsdagen var transpersonen Lukas Svärd i Hedvigs kyrka hyra båt stockholm pris och föreläste utifrån hbtq-fokus för eleverna i årskurs.kunskapsgymnasiet norrköping intagningspoäng

Hos oss trivs eleverna och känner sig rygga samtidigt som vi har studieresultat som hamnar i topp i kommunens skolkvalitetsmätning. Kunskapsgymnasiet Norrköping, november 16 at 12:35 AM I Indien, England, Spanien och inte minst i Tyskland finns skolor som våra elever och lärare regelbundet har utbyte med. Tysk-svenska handelskammaren har ihop med Tyska ambassaden i Stockholm valt att stötta. Kunskapsgymnasiet i, norrköping för att uppmuntra vårt samarbete med Leipzig. Kunskapsgymnasiet får du breda ämneskunskaper och en bra förberedelse för högre studier.


Sitemap