Main Page Sitemap

Poledance helsingborg möhippa


poledance helsingborg möhippa

poledance är en vacker och fysiskt krävande sport, som numera är en etablerad och erkänd träningsform som lånar många element. Jönköping 1 600 SEK 16 timmar, poledance/Stångdans Nybörjare från. Sporten har de senaste åren. Jönköping 1 600 SEK 16 timmar Pole Dance kurser - Den ökade popularitet i Sverige Pole Dance har tagit Sverige med storm. Möhippa och svensexa i Ljungby samt Helsingborg. De akrobatiska övningarna är fysiskt krävande och det är inget du lär dig kasai stockholm fullt ut på en gång.

Pole Dance, burlesque, magdans, bollywood, balett och mycket mer! Kontakta oss så hjälper vi er att välja dans stilen som passar er grupp. Planerar du möhippa/svensexa i Helsingborg / Ljungby?

poledance helsingborg möhippa

Yankee candle helsingborg, Lilla möllevångsgatan 3a helsingborg,

Som en av landets äldsta Poledance skolor kan vi erbjuda kurser från nybörjare till avancerad nivå och artister för events och privatbokningar. Vi ser till att det blir minnesvärt! Att göra på svensexa i Ljungby. Jönköping 1 600 SEK 16 timmar, poledance/Stångdans nybörjare från 14 år Medborgarskolan Öst poledance/STÅngdans NYBÖrjare FÖR ungdom/vuxen innehÅLL OCH MÅL Poledance är en sport som kombinerar dans med akrobatik. Den dansanta träningsformen kräver både styrka, smidighet och kondition. Ta en titt på våra vanliga frågor eller kontakta oss. Jag har läst och förstått integritetspolicyn. Sporten har de senaste. Jönköping 1 600 SEK 16 timmar Poledance Nivå 1-2 (nyb/forts) från 14 år Medborgarskolan Öst poledance/STÅngdans NYBÖrjare FÖR ungdom/vuxen innehÅLL OCH MÅL Poledance är en sport som kombinerar dans med akrobatik. Vi kör igenom koreografin synkroniserat ett par gånger, allihop tillsammans och avslutningsvis får eventuell brud/brudgum/födelsedagsbarn göra ett solo för er att föreviga. Fyll i formuläret nedan för att göra en bokning: Val av event, möhippa, svensexa, privat gruppträning, kick off Övrigt event.

poledance helsingborg möhippa


Sitemap