Main Page Sitemap

Mobil handel helsingborg


mobil handel helsingborg

För mer information, kontakta Malmö Yrkeshögskola på eller ring. Samtidigt som Malmö får sitt universitet, hjälper vi till på vårt håll och stärker stadens och regionens utbud av praktiskt inriktade utbildningar inom ny teknik. Vi är också stolta över att en av utbildningarna klassas som nivå 6 i den svenska referensramen för kvalifikationer, vilket motsvarar nivån på högskolans treåriga grundutbildning, konstaterar utbildningsledare Marie Bjelksäter på Malmö Yrkeshögskola. Handel, från och med Onsdag den 2018/04/04 till Tisdag 2018/04/10. Enligt Claes Magnusson kom idén till utbildningen efter att de börjat få allt fler förfrågningar från företag och myndigheter. Claes Magnusson ser också möjliga synergier mellan Malmö Yrkeshögskolas apputbildning och drönarutbildningen. Ett drygt år med 12 veckors praktik är tiden det ska ta att genomgå utbildningen.mobil handel helsingborg

Du får bland annat lära dig digital handelskunskap, design, göra appar för iPhone och Android, nya digitala kanaler och nya betalsystem. Helsingborg finns även Sveriges enda utbildning inom mobil handel. Det finns ett väletablerat nätverk inom digital handel där företag, akademi, studenter, Helsingborgs stad med flera träffas för att utveckla. Helsingborg till den bästa platsen för denna typ av verksamhet.

Integratörerna Helsingborg - En del av Social Business Labmobil handel helsingborg

Det är ungefär pistolet 4,5 mm tillfälle som att ta körkort, säger Claes Magnusson, rektor vid Yrkeshögskolan i Malmö. Increase the visibility and hits of your company right now! Malmö Yrkeshögskola får tillstånd starta fyra utbildningar i Malmö och Skåne. Jump to, press alt / to open this menu. Man använder i princip samma teknik för apputveckling som för att programmera drönare. Vi försöker ta höjd för det med den här utbildningen så att de ska kunna köra utom synhåll om det tillåts, säger Ulrika Gleisner. Beslutet från Myndigheten för Yrkeshögskolan innebär att Malmö Yrkeshögskola med systerskolan Skånes Yrkeshögskola kommer kunna välkomna 455 nya studerande under de närmaste åren. Sen jobbar vi med området mobil handel i, helsingborg och därifrån finns ett intresse för hur ehandeln kan använda drönare. Det är mycket lagar och regler som man måste ha koll på för att hantera drönare rätt och riktigt.


Sitemap