Main Page Sitemap

Barnvänliga restauranger stockholm


barnvänliga restauranger stockholm

så mycket mer än Pizza Hut och McDonald's. Kanske inte optimalt för de allra minsta som inte kan sitta still och behöver passning eftersom det ligger på en brygga vid vattnet. Det blir ju roligare att vänta på maten om man kan kasta gris under tiden. Diadonna, smakrik, hälsosam men framförallt enkel mat är min passion. Läs mer om Urban Deli Sickla här. Dessutom har du nyrenoverade Lilla Blecktornsparken precis i anslutning för barn som får spring i benen.

Här tipsar vi om arton restauranger och caféer i, stockholm som passar hela familjen. Att hitta barnvänliga restauranger i, stockholm är inte alltid så enkelt, trots att stan är full av matställen. Ännu knepigare blir det när stället ska vara barnvagnsvänligt och servera barnmeny. Ta med barnen på restaurang, gott och trevligt för både stora och små! Här är våra 18 favoriter barnvänliga restauranger i, stockholm.

Läs mer om Pinchos här Björk Bar och Grill Rålambshovsleden 50, Kungsholmen Stort, avslappnat ställe med nordiskt tema på både mat och inredning och bland annat en uppskattad brunch. Vällagad pizza och pasta gör både stora och små glada. Läs mer om Kvarnen här. Läs mer om Piren här Koh Phangan Skånegatan 25, Södermalm samt Nybrogatan 8, Östermalm. Har ett mysigt och roligt koncept med många olika sällskapsspel att låna. Du hittar dem. I närheten ligger också Stora Blecktornsparken med stor parklek, djur och annat kul för barn. Blinkar och knappar att trycka. Brunch på Kvarnen, tjärhovsgatan 4, Södermalm, brunch är alltid ett förlåtande koncept med barn.barnvänliga restauranger stockholm

11 barnvänliga caféer i, stockholm. Mitt i Bergianska trädgården hittar du vackra Gamla orangeriet ett gammalt växthus som inhyser ett café/ restaurang. I, stockholm tycker jag nu att många restauranger är barnvänliga och har bra service. Vi äter ofta uten med barnbarnen, sex och två. Jag vill helst att restauranger ockå ska erbjuda den mat som finns på menyerna men i mindra protioner till barn och det går oftast att ordna, vilket är bra.

Huawei stockholm hård återställning P8 Lite smart
Lunchbuffe stockholm husman


Sitemap