Main Page Sitemap

Trandareds bageri borås


trandareds bageri borås

för allmän beskådan i våran skylt Och går att köpa på beställning. Nu är den äntligen tillbaka, denna gräddfyllda marängboll med chokladsmörkräm Bakad utan gluten! Farligt smarriga chokladspöken och läskigt goda apelsin-pumpor. Veckans bakelse: Lets go bananas, gynekolog stockholm södersjukhuset på en mjuk mandelchokladbotten vilar ett lager banansylt och sedan den ljuvliga bananmoussenToppad med chokladspegel. Gilla och dela detta inlägg.

Prinsess, sverigetårta, frukttårta Grädd, frukttårta. FÖdelsedag, DOP, fest eller BRÖllop? Var med och tävla för chansen att vinna 4 st veckans bakelse Flower power Det enda du behöver göra är:. Ha en bra dag! 2 kr per bröstbakelse går därför direkt till cancerfonden.

Coop borås frisör, Natalie bergman borås,

Kräftbröd finns på beställning. Vi gör tårtor för alla tillfällen! Vill man lyxa till det i veckan finns chansen att äta en ikea uppsala hemkörning kanelbulle fylld med läcker gräddkräm Äntligen fredag! Varför inte avnjuta en god supporter-tårta till lördagens stora match! Så med massor av ny inspiration och kunskaper välkomnar vi denna tårta i vårt sortiment. Schwarzwald, restoria glutenfri, budapeststubbe glutenfri, budapesttårta glutenfri, pärontårta. Vi kommer stänga.00 på tisdag. Välkommen in till oss! Givetvis kommer vi ha både VM-bakelser och sverigetröjor-tårtor. Läckra praliner i fin presentförpackning med tre olika smaker; Baileys, mörk hallon och salt karamell.

Trandareds Hembageri - Home Facebooktrandareds bageri borås


Sitemap