Main Page Sitemap

Lokal hyra lund


lokal hyra lund

fått ett mejl för att ändra ditt lösenord. Med sitt läge precis vid vattnet får du en fantastisk utsikt över Öresund, Och en arbetsdag präglad av en vibrerande känsla i en toppmodern byggnad. Som hyresgäst i WTC har du dessutom tillgång till lokaler i både Lund och Helsingborg, vilket skapar möjligheter till effektivt distansarbete om det skulle behövas. Dessutom får du tillgång till lokaler i andra World Trade Center, i Lund och Helsingborg men också i Sverige och Europa. Eller ta en uppfriskande promenad längs med havet. Se planen lyfta och landa på Copenhagen Airport vid horisonten. Kontakta oss så hittar vi en lokal som passar dina behov! Och med WTC Growth Concept har du möjlighet att utveckla din verksamhet från enskild arbetsplats, kontorshotell eller expandera till ett helt våningsplan. Härlig miljö, entren till nya längan sedd från gårdsplan.

T rringelund Restaurang- Catering Dans
Lokaler och Bost der Byggnadsfirman
Hyra studion ppna Kanalen

Bönetider i lund, Arbetsterapeut lund antagningspoäng, Lunds universitetssjukhus neurologen, Simhallen i lund öppettider,

Företagare., lediga lokaler, vi har lösningen för dig och din våra lediga lokaler här. Vi erbjuder både stora och små lokaler för olika verksamheter. Lokal i nya längans bottenvåning, kontorsbild, fikaplatsen på innergården. Jens Lekström och Emelie Hilmersson som driver Hårman erbjuder tillsammans med sin personal ett brett utbud av hår- och skönhetsvård. Hårman flyttar till nya lokaler på Nygatan Den första januari 2019 flyttar Hårman the next generation sin verksamhet till nya lokaler i fastigheten Klingsmeden 1, Nygatan 33 i Arboga. Ett kontor i Malmö på WTC Propellergatan är mycket mer än en lokal. Hos oss finns många småföretag som bildar en gemenskap och erbjuder ett härligt nätverk av kollegor. Ett flertal av våra hyresgäster är nyanlända från andra delar av världen och det är därför naturligt för oss att, tillsammans med Örtagårdskyrkan, hjälpa dem som vill, att få en dräglig tillvaro i väntan på sysselsättning. gdpr Ny lag för behandling av personuppgifter Din integritet är viktig för oss. Språk-caféet är dessutom en samlingsplats där människor kan mötas. Hyresgästinformation, sponsoravtal förlängs med Örtagårdskyrkan Som en del av Byggnadsfirman Lunds sociala ansvarstagande har vi förlängt vårt sponsoravtal med Örtagårdskyrkan.

Fritidsaktiviteter f reningsliv och mycket mer V ra fastigheter Lifra Hyra l genhet, lUND, h r hittar du alla

Evelina lundholm lidköping
Lund längdskidåkning
Franska kurs lunds universitet
Östra mårtensgatan 5 223 61 lund


Sitemap