Main Page Sitemap

Apoteksgruppen stockholm huvudkontor


apoteksgruppen stockholm huvudkontor

med våra andra kategorichefer, försäljning, varuförsörjning och apoteken. Sedan 2014 agerar bolaget på marknadsmässiga villkor och utan något av riksdagen särskilt beslutat samhällsuppdrag. Har du erfarenhet av att driva kategori och produktutveckling och vill ta din kategori till nya höjder? Då rollen innebär ett nära samarbete med våra leverantörer ser vi att du har god erfarenhet av inköp. Vi ser stor utvecklingspotential för bowling malmö pris såväl våra egna märkesvaror och resterande sortiment från vår egenvård och som Kategorichef får du hög påverkansgrad och blir en viktig del av vår sortiments- och inköpsavdelning.

apoteksgruppen stockholm huvudkontor

Apoteksgruppen vilket innebär att företaget även kommer att äga en procent i samtliga medlemsapotek. Vidare kommunicerar du obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift. På sin hemsida uppger bolaget att det omsätter 356 miljoner kronor. Att: genomföra ekonomisk uppföljning av såväl enskilda produkter som hela kategorin ta fram åtgärdsplaner där förbättringar krävs aktivt samarbeta med marknadsavdelningen kring kampanjprogram och nyhetslanseringar utbilda och informera medarbetarna på apoteken inom kategorin. Hitta bluffannonser och blocka användare som inte beter sig schyst. Din ansökan, låter detta som en roll för dig? Vidare kommer. Göra StepStone bättre och se till att saker funkar så bra som möjligt.

Euroapotheca har 454 apotek i Litauen, Lettland, Estland, Polen och Ukraina. Du är trygg med att arbeta självständigt, tar stort eget ansvar och har ett genuint intresse för produkt- och sortimentsutveckling, långsiktiga affärer och strategiskt förbättringsarbete. Vi söker dig med relevant universitets- eller högskoleutbildning samt flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna från detalj- eller dagligvaruhandeln. Använd facebook för att snabbare fylla i din ansökan. Då är det kanske dig vi söker! Du har erfarenhet av att driva kategoriinitiativ, arbeta med sortimentsutveckling och långsiktig sortimentsplanering. Kolla hur det går för dom som annonserar hos oss. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt just nu kan du även registrera en ansökan via mobilen med din LinkedInprofil. Aghab grundades 2010 med uppdraget att planera och genomföra bolagiserings- och transaktionsprocessen avseende 150 av Apoteket AB:s apotek till småföretagare samt att skapa en serviceorganisation som skulle stödja småföretagarnas drift av apoteken.

apoteksgruppen stockholm huvudkontor

Stockholm waterfront congress Center karta
Elite hotell stockholm vasagatan
Kommunikationschef lediga jobb stockholm


Sitemap