Main Page Sitemap

Akademibokhandeln nova lund lund


akademibokhandeln nova lund lund

får du följa med på vårens äventyr och lära dig känna igen tio olika sorters blommor. Ingmar Bergman 100 år: Smultronstället. Välkommen i kväll torsdag 5 april. Naturligtvis har vi även inredning, teknik, make-up och annat som underlättar och förgyller din vardag från yrkesliv till fritid. I dag lördag 10/2 är representanter från Ballograf, Cross, Litio och Pilot på plats på vår pappersavdelning och demonstrerar pennor. Tack, Sven Wollter och Ordfront förlag! 18.00: Mats Hilte bokpratar om vänskap i vår tid.

Om du hittar en av presenterna är den din att ge bort på mors dag till din, eller någon annan mamma i din närhet! Välkommen till Nova, destinationen för dig som uppskattar mode och inspiration. 18 prickprick: Mats Alvesson om Dumhetsparadoxen.

12 träffar du Jenny Lindqvist på barnavdelningen! 19.00 - viktigt bokprat! 17: Välkommen att lyssna till Johan Ehn som berättar om sin debutroman för unga vuxna, Down under. Avvikande öppettider, paketinslagning, söndagsöppet, författarscen, kurslitteratur, välkommen till Akademibokhandeln i hjärtat av Lund! #Glömenbok #Akademibokhandeln /2LaRECx 05/16/18, i kväll. Matinéföreställning i bokhandeln: Britas resa. I dag fredag 27 april. Ja, vi kan, barnmorska måsen lund vi vill och vi måste rädda världen men när detta känns övermäktigt, hur hittar vi då kraften?


Sitemap