Main Page Sitemap

Utflykt till stockholms skärgård


utflykt till stockholms skärgård

i skärgården ett tag går det att köpa båtluffarkort. Det är en liten och lugn stad som är mysig att bara gå runt. Fler historiska sevärdheter är t ex de världsunika vallonbruken där du kan besöka industriminnen, herrgårdar och smedjor, eller upptäcka något av Roslagens herresäten och slott. Skärgårdsidyll i Roslagen, i norra delen av Stockholms skärgård hittar du Roslagen. Stockholms skärgård består av ungefär konditori stockholm söderort 30 000 öar, kobbar och skär, från Arholma i norr till Öja i Söder. Trosa: Trosa ligger ca 7 mil söder om Stockholm. Det är en mötesplats för två museer, Västerås Konstmuseum och Västmanlands läns museum. Mycket riktigt hamnade vi efter ett tag på en väldigt vacker klippudde där vi dukade upp vår lunch.utflykt till stockholms skärgård

Stockholms skärgård består av ungefär 30 000 öar, kobbar och skär, från Arholma i norr till Öja i Söder. Det låter som en klyscha, men faktum är att det verkligen finns något för alla i Stockholms skärgård. Vi har dagsutflykter till. Ängsö, Norröra, Svartlöga, Fejan, Arholma Siaröfortet.

Stockholm till barcelona, billiga flyg
Boende stockholms skärgård vinter

Åkers bergslag bjuder på väldigt vackra miljöer. Stockholm, vaxholm Östanå Färjeläge, kapellskär, rödlöga, norrtälje, ta en båttur i Stockholms skärgård. Gränderna här har fått namn av de hantverkare som bosatte sig i staden på 1700-talet. Syrningen gör grädden snällare mot magen, den tillför fina mjölksyrebakterier, tillsammans med bönorna i salladen fick vi en bra dos av pro/prebiotika. The archipelago on your own, besök Stockholms skärgård med Cinderellabåtarna, underhållning. Ett annat sätt att uppleva Mälaren på är med ribbåt, ett slags hybrid mellan en vanlig båt och en gummibåt. Svartsö Krog och Logis Glampingtält nere vid havet, där man kan uppleva campingliv DeLuxe. Sommartid har du möjlighet att med utgångspunkt från Strängnäs eller Mariefred ta en tur på Mälaren och även åka olika kryssningar, t ex slottskryssningar och lunchkryssningar. Vill du upptäcka mer av Västerås kulturutbud är Karlsgatan 2 ett tips.

Utflykt till stockholms skärgård
utflykt till stockholms skärgård


Sitemap