Main Page Sitemap

Hus till salu mölndals kommun


hus till salu mölndals kommun

souterrängplan byggt 1969, tillbyggt 1984, beläget i villaområde ca 2,5 km från Lindome centrum. Budgivning pågår Äntligen en fristående villa om hela 161 kvm till salu i Eklanda! Mars 2018, nu har vi nöjet att kunna erbjuda magnifika villa Riddargården, belägen vid kanten av badvänliga Rådasjön i ett av Mölndals mest attraktiva områden. Sovrum 3, boarea 102 kvm, kommer snart ut till försäljning! Nyproducerade bostäder där försäljningen ännu inte har startat. Hitta hustillverkare, behöver du flytthjälp i, mölndal. Det vi visar är ett.hus till salu mölndals kommun

För dig som vill köpa hus i Mölndal så kan du se alla tillgängliga objekt i listan nedanför. Bostäder till salu i Mölndals kommun Mölndals kommun är ett område i Västra Götalands län. Du kan även söka enbart på lägenheter i Mölndals kommun eller hus i Mölndals kommun. Till slut gick det inte att släppa tanken på det där perfekta huset. Huset som gör dig alldeles pirrig, tänk att få bo där!

Kommun stockholm val 2018
Tåg från stockholm till helsinki
Kommunal hemtjänst helsingborg

Planlösningen är skräddarsydd för familjer, med öppna sociala ytor, badrum på båda våningsplan och gott om förvaringsutrymmen. Stor friköpt tomt om 1346 kvm som ligger högt och. Villan är i 1 plan i souterräng med inredd källare,. Nyproduktion Endast 1 villa kvar! 11 dagar, på Odonvägen 33 hittas denna välskötta villa som garanterar trivsel om två plan med garage. 30 dagar, trivsam villa i tre halvetagéplan samt källare. Oktober 2018 Rymlig tegelvilla i suterräng med ett trivsamt och naturskönt läge i Toltorpsdalen. Köpa eller sälja bostad i Mölndals kommun? Kontakta våra mäklare i Mölndal! Gatuadress, nuvarande postnummer, postort, jag accepterar, integritetspolicyn. Anmäl ditt intresse idag!

Från göteborg till stockholm med billiga flyg
Uppsala kommun miljöpolicy


Sitemap