Main Page Sitemap

Kattungar söker och malmö


kattungar söker och malmö

Facebook, gilla den och dela den vidare på din egen sida. Hon är en uppsala plåtverkstad levnadsglada liten katt som söker efter sitt hem. Känns allt rätt efter besöket och ni väljer att adoptera kommer vi att skriva ett adoptionskontrakt med er och hur avgiften ska betalas. Otroligt bra, vi är så glada och stolta över detta! Tänk efter innan ni skaffar katt under sommaren, Och om Du ser en katt som blir övergiven, ta kontakt med närmsta förening. I länken nedan kan ni läsa mer om detta. Det är enkelt för dig som redan har swish, lätt som en plätt och pengarna hamnar på vårt konto direkt. Mio Norra Strö Kristianstad akut!

kattungar söker och malmö

Dessa fina katter söker stöd/permanenta hem. Huset sålt och Norra Strökatterna får inte längre matas, möjligen avlivas de fyra kvarvarande av nya husägaren. Katter i lekpark stockholm för små barn permanenta stödhem försvunna katter katter som fått nytt hem ». Att köpa mat till föreningens katter är egentligen inga problem, men då behöver vi ta av pengarna som annars går till veterinärskostnader. 1/8 Milou Trelleborg Ny 28/7 Mio 2 Trelleborg Ny 28/7 Moon Trelleborg Ny 28/7 Sasha Trelleborg Uppd. 19/7 Tingad Zoey Trelleborg Uppd. Han lever fritt i stallet och är tnrm katt där. Intresse-/Stödhemsanmälan katt så kontaktar Birgitta. En katt är helt beroende av människan för att överleva.

De är vana vid andra katter. Ungkatter CA 6-18 MÅnader SOM SÖKER nytt HEM Dessa katter är antingen stödhemsplacerade eller så bor de kvar hos sin anmälare/upphittare tills permanent hem hittas. En del intalar både sig själva och andra att katter alltid klarar sig. Sponsrar RK med kattfoder.


Sitemap