Main Page Sitemap

Inramning uppsala


inramning uppsala

födelsedagar, examen, jubileum, högtider och avtackningar. Vare sig du kommer hit för en konferens med dina arbetskamrater, hyra våra festlokaler, äta gott eller njuta av naturen har du hittat rätt om du letar efter en upplevelse i en inspirerande miljö och ett trevligt bemötande.

Veckans lunch, veckans lunch, lunchmeny vecka 47, måndag. Beställ nya ID06-kortet Från och med 20 oktober är det möjligt att beställa de nya ID06-korten. Om ni är intresserade av en affärslunch så  maila oss en förfrågan till. Se våra smörgåstårtor här. Tillfällerna för fika är många och vi har allt för fikabordet.

Gymnasielärare får nya glaskunskaper För andra året i rad arrangerade Glasbranschföreningen en utbildningsdag om glas för gymnasielärare på Bygg- och anläggningsprogrammen. Oktober-November, kött: Italiensk kalvfärsbiff med tomatsås och persiljeris Fisk: Brödstekt kolja med skagenröra, citron och potatismos Vegetarisk: Falafelbiff på spett serveras med tomatsås och örtris Alltid på Dufvan Rostbiff med italiensk potatissallad och basilikadressing Varmrökt lax med rostad fransk potatissallad och pepparotscreme Pris 145:- per. Mat Vinbyrån är ett av få svenska restaurangbolag som innehar högsta kreditvärdighet AAA. Beställning måste göras minst två dagar i förväg. Låtom oss sitta ned här mellan klippstyckena vid flodbädden i den röda aftonsolen, som strör guldglans på Dalälvens vatten. Kom och prova vetja! Älvkarleby Turist och Konferenshotell erbjuder både modernt och klassiskt, natur och komfort, kultur och underhållning - allt i en harmonisk inramning av brusande forsar och väldoftande skog. Fira sommaren med oss!, studenten närmar sig!, påskstängt 1/5. Skagensallad (L) alternativt Ceasarsallad med kycklingspett eller varmrökt lax (G) - -, tisdag, färsbiff, ajvar, finhackad rödlök, syrad grädde, råstekt stråpotatis (L).

Annons, annons, partners sponsorer, innehåll på Glasbranschföreningens webbplats. Vegetarisk: Gnocci, ugnsbakat päron, blue cheese, rostade pumpafrön (L). Skagensallad (L) alternativt Ceasarsallad med kycklingspett eller varmrökt lax (G).


Sitemap