Main Page Sitemap

Nilssons skor, malmö triangeln


nilssons skor, malmö triangeln

och för att kunna förbättra och stärka kundens upplevelse. BWI får samla in, använda och delge personlig information för ett eller flera av följande syften: Genomförande av en reservation eller informationsförfrågan. . Vi har lång erfarenhet som skomakare och värdesätter noggrannhet, snabbhet och billiga priser för våra kunder. Genom att använda dig av denna funktion så bekräftar du att du har tillstånd att använda och delge oss mottagarens namn och e-postadress för detta syfte. Tillämpning av lagen; nödfall; tillmötesgående. RÄttigheter FÖR Åtkomst OCH Ändringar BWI kan ge dig tillstånd att syna viss personlig information genom Siten eller genom andra digitala sätt. Vänligen skicka inte din betalningsinformation eller annan känslig information via e-post eller annan otillräcklig meddelandefunktion (t.ex.

Eftersom icke-personlig information inte kan identifiera dig personligen, så kan vi använda och dela denna typ av information med BWI:s underställda företag, licensierade hotell, dotterbolag och annan tredje part för vilka syften som helst, vilket innefattar, men inte begränsas till att sköta och förbättra din. 25 J 213 76 malmÖ Karta och vägbeskrivning Öppet idag 06:30 - 17:00 Öppettider Just nu Stängt 5 Mercus Yrkeskläder är Sveriges ledande återförsäljare av yrkes och profilkläder samt skyddsskor. Vi på Nilson Shoes erbjuder det senaste inom skomode och design samt det klassiskt stilfulla som aldrig går ur tiden. HUR VI ANVÄnder DEN personliga information VI samlar IN BWI samlar in personlig information om sina gäster, besökare på Siten, samt om andra, så att vi kan tillhandahålla dem med en upplevelse som motsvarar behoven och önskningarna för dessa individer.

Shoppa, fika eller besök någon av våra populära restauranger.
Nilson shoes snyggaste skorna FRÅN BÄSTA MÄrkena.
Vi på Nilson Shoes har en genuin passion för skor och mode.

DO NOT track Din webbläsare kan låta dig välja dina preferenser för huruvida du vill tillåta hemsidor att löpande samla in information om dina aktiviteter online på olika hemsidor eller via olika onlinetjänster. Vi tillåter dig dock en viss valfrihet när det kommer till insamlad information genom att du kan justera inställningarna för cookies i din webbläsare, som nämnts i sektionen om Icke-personlig information ovan. Licensierade hotell, dotterbolag och tredje part. Intjänande av poäng hos dessa företag eller så kan dina fördelar av sådana tjänster försenas. Befullmäktigade efterträdare eller mottagare har tillstånd att använda din personliga information på det sätt som beskrivs i denna policy. Tredje parts hemsida Siten kan innehålla länkar till tredje parts hemsida.


Sitemap