Main Page Sitemap

Citykliniken lund provtagning


citykliniken lund provtagning

vi dig om det inför besöket på laboratoriet. Vi gör vårt bästa för att hjälpa entre gröna lund kolmården dig. Fastande prover, inför vissa blodprover måste du fasta för att vi ska få ett tillförlitligt värde. Det är viktigt att du följer de anvisningar du har fått inför provtagningen. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster. Kom ihåg att ta med dig legitimation och remissblanketten från din läkare.citykliniken lund provtagning

Citykliniken Lund, clemenstorget är belägen centralt i, lund, bredvid järnvägsstationen och flera busshållplatser, med en stor bilparkering tillgänglig i samma hus.
Observera att Capio har två närliggande mottagningar.

Visa Tyck till om sidan, här kan du lämna synpunkter på sidan. Om du har en viktig medicin du behöver ta under den fastande perioden, försök att skölja ned den med minsta möjliga mängd vatten. Kom gärna i god tid så att du hinner sitta ned och vila en kvart före blodprovstagningen. Om du ska ta blodprover behöver vi också veta om du använder blodförtunnande medicin. Vi har idag mottagningar från Umeå i norr till Malmö i söder. Om provet hinner bli för gammalt går det inte bred vision definition att använda.

Ta en nummerlapp, vänta på din tur för att anmäla dig i receptionen. Clemenstorget Barnmorskemottagning on Facebook or, create New Account, not Now 25 people like this 26 people follow this, clemenstorget 5 (4,079.92 mi). Visa på karta, provtagningar finns på alla sjukhusområden i Skåne och du kan välja den ort som passar dig bäst.


Sitemap