Main Page Sitemap

Scenskolan malmö antagning


scenskolan malmö antagning

Landskrona, Perstorp, Svalöv, Åstorp, Ängelholm och Örkelljunga. Antagning för: Sjöbo, Skurup, Svedala, Tomelilla, Trelleborg, Vellinge och Ystad. Du får alltid en bekräftelse via mejl när du tackat ja till din plats och du kan se att du har tackat ja när du är inloggad. Att du är reservplacerad innebär att du har möjlighet att komma in på utbildningen om någon som är antagen inte vill ha sin plats. Besöksadress: Storgatan 20, postadress: Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen, Malmö stad, 205 80 Malmö, gymnasieantagningen Trelleborg. Universitetet börjar kalla eventuella reserver så snart som möjligt efter uppropen och fram till cirka två veckor efter kursstart.

Skol- och fritidsförvaltningen, 251 89 Helsingborg, antagningskansliet Karlshamn, antagning för: Karlshamn, Olofström och Ronneby. Kom ihåg om du är reservplacerad. Du ska inte komma på uppropet.

Scenskolan malmö antagning
scenskolan malmö antagning

Kontrollera att dina kontaktuppgifter på stämmer, om vi behöver kontakta dig. Provet består av tre delar problemlösning, svenska och matematik. Om du är elev vid en grund- eller gymnasieskola och har frågor kring gymnasievalet är det i första hand skolans studie- och yrkesvägledare du ska vända dig till. Om du är reserv efter första urvalet. Kontrollera att du har rätt kontaktuppgifter på så att vi kan nå dig om du skulle bli aktuell för en plats. Du blir kontaktad av en studieadministratör via telefon, mejl eller brev om du får en plats på utbildningen.

KonstnÄrliga fakulteten lunds universitet, javascript verkar inte påslaget? Som mest kan du få 70 poäng. Du är alltid välkommen att kontakta ditt antagningskansli per mejl eller telefon för frågor som gäller din ansökan eller antagning. Anledningen är att alla som blivit antagna till en utbildning inte alltid tar sin plats i anspråk. Vi värderar inte ditt gymnasiebetyg. Det beror på hur många antagna studenter som tackar nej till sin plats. Besöksadress: St Södergatan 47, postadress: Box 138, 221 00 Lund, gymnasieantagningen Malmö.

Malmö universitets parodontologisk, Resa till malmö billig tågbiljett malmö stockholm,


Sitemap