Main Page Sitemap

Uppsala kommun eps-logotyp


uppsala kommun eps-logotyp

nya logotypen mer ofta i staden och i kontakter med Uppsala kommun. På agendan står bland annat vetenskaplig mötesplats och VM-innebandy för damer. På så sätt blir bästa italienska pastan stockholm varumärket Uppsala starkare. Logotypen gäller från och med nu men införs ansvarsfullt. På så sätt får vi en tydlig och funktionell identitet för Uppsala kommun.

Uppsala kommun eps-logotyp
uppsala kommun eps-logotyp

Coop boländerna uppsala öppettider
Släpvagn uppsala

Samtidigt väcker vi nytt liv i stadsvapnet som symbol för staden där vi tar hänsyn till historik och heraldiska principer. Kommunstyrelsen sammanträder 21 november. Många olika identiteter kostar mycket, kommunen har idag många olika varumärken, logotyper, symboler och grafiska identiteter. Wir verwenden Cookies, um Inhalte zu personalisieren, Werbeanzeigen maßzuschneidern und zu messen sowie die Sicherheit unserer Nutzer zu erhöhen. Gör så här för att ladda ner: Högerklicka på textlänken. Lyssna, kommunens logotyp finns i en stående och en liggande version, på svenska och engelska samt med eller utan www-adress. Det är resurskrävande, dyrt och ineffektivt. Det är inte heller alltid tydligt att det är Uppsala kommun som är avsändare för olika kommunikationsinsatser som verksamheterna gör. Arbetet har gjorts i samarbete med varumärkeschef, medarbetare på kommunikationsstaben och en av kommunens upphandlade kommunikationsbyråer, med delbeslut av kommunens ledningsgrupp. Med responsiv menas att utformningen ändras men förblir enhetlig även när logotypen behöver användas i det allra minsta sammanhangen som i en app eller i sociala medier.uppsala kommun eps-logotyp

På finns information om kommunens service och verksamheter. Till exempel skola, omsorg, lediga jobb, kultur, fritid, trafik, bygglov och. Nyheter, pressmeddelanden, bilder och kontaktinformation till pressansvariga inom Uppsala kommun.


Sitemap