Main Page Sitemap

Thai massage malmö facebook


thai massage malmö facebook

knäna och fötterna i massagen samt sin egen kroppstyngd i de moment som stretchar och töjer ut musklerna. Thaimassagen passar de flesta människor - från idrottare till äldre. Vi hoppas att även Ni ska bli en av våra nöjda kunder. Med hjälp av massage blir dina spända muskler mjukare och blodcirkulationen ökar.

Thai massage malmö facebook
thai massage malmö facebook

Behandlingen utförs på en mjuk matta där massören arbetar med tryck och stretch över hela kroppen. Thaimassage Är en speciell form av massage som också är känd som latmansyoga. Välkommen till Plas thaimassage Malmö! I fotmassagen använder man en speciell kräm. Förutom fötterna masseras även underben. Varje punkt påverkar ett specifikt organ i kroppen. Södergatan 29 i Lund. Eftersom den är så effektiv när det semlor stockholm 2018 gäller djup vila och avslappning, Är den bra för alla som behöver varva ner eller har stressrelaterade problem. Weitere Informationen zu unseren Cookies und dazu, wie du die Kontrolle darüber behältst, findest du hier: Cookie-Richtlinie.

Thai massage malmö facebook
thai massage malmö facebook

Telefonnumret till horze malmö, Choklad vinprovning malmö, Bostadsrätter till salu sallerupsvägen malmö, Dexter malmö sjukanmälan,


Sitemap